пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Фото Методичні Вітражі Долинського Рмка.

Фото Методичні Вітражі Долинського Рмка.

З 10 січня до 7 лютого 2018 року на виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту Долинської районної державної адміністрації від 26 грудня 2017 року № 238 "Про організацію та проведення І-ІІ етапів VІІ обласного конкурсу дитячого малюбнка "Охорона праці очима дітей" та з метою привернення уваги суспільства, у тому числі свідомо активної молоді, до існуючих проблем у сфері охорони праці, виховання у підростаючого покоління, як майбутніх роботодавців та працівників, культури безпечної праці на виробництвах України проводився ІІ (районний) етап конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей".
Організаторами проведення даного заходу є Управління Держпраці у Кіровоградській області і відділ освіти, молоді та спорту Долинської РДА.
Серед переможців даного конкурсу в третій віковій категорії (15-18 років) визнано ученицю 11 Б класу нашого закладу Рерюх Вероніку за роботу "Безпека на будівництві". Нагородження переможців відбувалося на базі відділу освіти, молоді та спорту Долинської РДА, де всі переможці отримали грамоти та цінні подарунки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар